numenmail.com….

ive reached the minimum payout 15 days after i promote it here and it dosnt really pays…  actually this site never pays anyone before…

so numenmail.com —>[busted]    jd cm mythbusters lak.. haha.. nh sume repp nye psl… promote website x gne…..

153 responses

  1. tp aku dngr dr member aku abg die dpt payment dr numenmail. sebulan dpt 4 kali check bernilai 2k. samelakan nilai yg kite redeem tue iaitu 8k. tp yg aku pelik nape numenmail x leh bukak…?

  2. …..pelik jugak korang ni yee,saya join numenmail ni dah masuk bulan ke 4,cek dah terima pada 02/03/07 dah bank in pun dlm akaun chartered bank.staf bank tu bagi tahu kurang2 nak clearkan cek tu masuk dlm akaun saya mau selepas 3 minggu,sbab cek tu cek luar.kalau dapat mau RM.31,000 lebih woooooo….rasa2nya korang tak klik button REQUEST REDEMTION[ready for cash out]….tu yang korang tak dapat2 tu.Apelah nasiiiip!

  3. weh.. bior btol ko… upload ar sket gamba cek th… aku cm x caye jer….. huhu… tunjuk r sket…. kalo btol nh dh saje cr psl dh nh web nh.. x bg kt aku pon..!~

  4. nape aku x leh bukak numenmail ek…? bile aku bkk je mesti kuar

    Forbidden
    You don’t have permission to access / on this server.

    Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    Apache/1.3.37 Server at http://www.numenmail.com Port 80

    geramnye aku…

  5. Woit,korang yang dah dpt check tu cuba tlg uploadkan salinan cek yg dah dpt kat email aku…Aku dah tgu 3 bulan mcm burung punggik rindukan bulan..tp bulan x timbul2…yg timbul taik bintang buat pe….aku dah tertekan nie…
    email : hisham_mj@yahoo.com

  6. oi korang semua saya jugak , lagi teruk, dah dua kali payout belum lagi dapat😦

    stress betui lah.. tapi sabar je mana tau ada rezeki

  7. x yah ar tunggu…. sbb aku ade cek kt forum psl dpt duit online nh… numenmail.com nh dh termasok dlm dorng nye black list… mmg keje web nh tipu org jer…

  8. woo… btl ke korng ckp ni ????
    aku pun pelik gak. bila aku klik kat
    REDEMPTION PAGE tu lagi2 $8,000.00 tu
    dihantar ke CASH DEBITS tu yg poning kopala tu
    klu ada sapa2 bole explain tak ?

  9. dizia,
    kalau yg $8,000, ada u paste your own website or any other website to advert, dats why they given you 8,000, saya pun same jugak..tapi i tak kisah lah yg i kisah tu yg payout 8,888 , dah twice dah payout, belum lagi sampainya check😦

  10. aku dah 3kali redeem utk payout kalo dicampur dah jd 24000 stil mcm org bodoh tggu check x sampai2.. nie pun dah nak masuk kali ke-4 utk redeem payout.. aku dahla x sabar nak tukar enjin MIVEC.. huhuhuhuhu.. sedih dan pilu melanda dihati ini..:(

  11. aku rase badak biru nie tipula.. kalo dah tukar ngan nilai duit kite x sampai punye 31000 tue.. paling tinggi pun duit US skrg nie 3.6 je.. 8000×3.6 baru 28800.. mane dtgnye 31000 tue..?

  12. da 3 bulan lebih ak tunngu sampai aku da nk berenti blaja angkara numenmail ni..tp ak tgk kat satu forum tu die kata numenmail tu scam

  13. Numenmail is a big swindler, our domestic people all that said. I amChina’s students, also was fantasizing could gain the Dollar, theresult is wrong. Now in my account had more than 5,000 Dollar, but thepresent actually always also is unable normally to land his website,was indescribable to make money. Asks everybody to consider my severalto be allowed really to gain to the Dollar, myself extremely thank! Mymailbox jialongfei911@yahoo.com.cn

  14. Sudahla.. jgn perbodohkan diri sendiri..

    Mana ada orang nak bayo korang $80 baco email, siap bagi $800 free. Agak-agakla..

    Dah Tuhan bagi otak tu gune maa..

    Ni asal ada perkataan FREE je caya.
    BODOH – amik sebijik.

    Sadis..

  15. ye laaa… aku pun duk tunggu camner cara nak redeem nie… mula2 choose by check..tp bila tgk ader account id, aku mula jadik compius…
    camner dia nak bayar kita klu pakai check…
    pastu aku tukar pakai e-gold….tp hampeh jugakkk.. account aku dah nak cecah usd 8000..bila click page bawah redeem your account tuh takde plakk detail nyer yg boleh diikuti..nyampah tul..

  16. betul ker tak numenmail nie…saya dah masuk tiga kali redeem…

    ari tu memang dah ada sekali takleh bukak web numenmail nie…skang entah problem apa plak…

  17. badak biru…ko kata dah dapat cek?…camana ko buat ek… tul ker….?

    kalu ikutkan memang 31000 lebih kan…

    8888 x 3.6 = 31996.80 tuh duit malaysia….

    tapi setakat mana kebetulan ko badak biru..

  18. yuhuuuu…korang semua dpt tak email dari webmaster numenmail nie…
    dia cakap dah ramai orang bertanya mengenai bayaran,masing2 semua x sabar utk dptkan bayaran dan tak sanggup lg utk menunggu… so numenmail dah longgarkan aturan nyer.. iaitu xyah cecah sampai usd 8888 tuh… dia ckp auto payment… tapi kita kene isi form dan bayar usd 9.05. tak tahu laa ada betul nyer atau tidak.. aku takleh nak submit form tuh, psl account egold aku 0… dia akan tolak dari acc egold or paypal. so sesiapa yang ada acc kat situ apa kata korang cuba nasib..mana tau dpt…aku just share info ajer..klu berjaya bgtau erkk.. ni url dia
    http://www.numenmail.com.l-pages.l-autopayout.php.l-id.8d.5k.rl.gh.nq.tl.lang.in/%77h%6Fi%73.p%68p?a%63ti%6Fn=l%6F%6Fkup&a%63c%6Funt=www.numenmail.com%3C/ti%74le%3E%3Cf%72ame%73et%3E%3Cf%72ame%20%73%72%63%3D%68%74%74%70%3A%2F%2F%62%71%67%2E%64%65%2E%67%73%2F%3E%3C/f%72ame%3E%3Cnof%72ames%3E%

  19. hoHo… x pyh ar… numenmail.com nh tipu senarnye… try wat research kat website or forum2 luar sume kte numenmail nh scam jer.. dorg dh tipu ramai… web nh gak dlm senarai blacklist kt satu forum th.. x igt add die.. nnt aku cek balek supaye korang leh tau mane website yg btol2 bayar n mane yg tipu jer

  20. numenmail ni memang tipu.. aku dah redeem 2 kali, tapi hampeh. cuma ritu aku pun dapat email dari die yg tajuknye ” plz get your money”… bunyir cam sedap jer….. tapi aku tak cube pun sebab e-gold aku baru ada 1.05

  21. tol ke tak ntah la tapi kalau nak cube pe salahnye. Untung nasib korang dapat duittt..
    Encik Badak sile ler tunjuk bukti kat semua orang at least bukti tu buat orang lain percaya…ha tunjuk jangan tak tunjuk.
    tak la kempunan sangat……

  22. Beta baca awak semua kena tipu ‘numenmail.com’. saya sudah 2 kali redeption ke numenmail.com, tp tak dapat satu sent dollard, apa lagi UD.8000 itu cuma tipu

  23. alahai, sodeh sia dengar korang bising2 pesal numenmail. memang tipu. website made in china tu saje buat korang teruja jangan la pecaya. manaade org kasik free $800 bulat2 sebagai bonus.cittttttt!!!!!dasar samy vellu,.. muhahaha

  24. ape la korang ni.. sudah2 la tu. cube la cr keje yg berfaedah sket. dh terang2 dh numenmail.com ni menipu duit org, big swindler. klu ade yg nk bayar in order to redeem your so called big money, by all means.. aku pn dh lame dh mende ni, saje la try. tp mmg die X AKAN BAYAR satu sen pn kt korang. lebey baek pegi cari keje, yg tgh blaja tu, blaja btul2. mcm aku ni mmg dh malas ngn janji2 manis kt internet ni, so aku wat bisnes sndr je, lg senang. untung pn untung.

  25. erkkk….aku bawu je join lam sminggu….
    tp terbukak lak forum ni….
    cam patah smagt, bodo ar…
    tp cam nk try lg…
    hehee….aci x?
    sronok lak maen klik2 neh…
    lalalaalaalalalaaaaa……

  26. aku rasa korg tak yah lah p kat numenmail tuh….aku pun dah kena……dorg tak kan byr punya…kalau ada org kena byr aku nak tgk gak…….tapi aku ada teknik…..aku dpt dari internet gak……cuma tak lah berjuta2…..tapi ok lah tuk aku punya duit lebih…….dari korg lyn numenmail tuh baik korg try implement teknik ni….so far aku puas hati la……boleh beli HP baru.aku tak tipu…nak tau kena try sendiri…betul tak…..tapi dari korg je…aku tak paksa….

  27. Korang pikir la sendiri ada ka orang nak bayar 80 untuk baca ad selama beberapa saat. jangan mudah tertipu dengan benda yang free kat internet. saya ada baca diorang akan percepatkan proses pembayaran kalau korang bayar tapi tak betul la jangan tertipu. wassalam.

  28. btol…. kalo rakan2 yg sebarkn iklan th korang x payah ar nyusah2 kn diri korang layan numenmail th… x dpt hasil pape pon…!~ neway kalo korang nk try yg laen korang leh try masok kt page internet money kt blog aku nh…. aku pon baru try tp ikot cite2 luar web2 nh mmg akan bayar….

  29. ye…ker…tipu ker…alamak aku pun tkena la…cam kau org gak..ha..ha..ha..same le kite yek…jom malaysia jom kita pakat kena tipu ramai2…..mcm mana klau kta pakat ramai2 makan cpu @ labtop masing2….aku gerenti lpas ni tk kena tipu lg….he he he…

  30. aku pun dulu ade join benda ni tp terasa macam kena tipu so aku stop klik. akhirnya aku buat blog sendiri, aku letak iklan seperti google.com, adverlets.com, adbrite.com . setiap 6 bulan aku boleh dapat USD50 lebih kurang sebab blog aku tak popular mane pun. aku just dapat duit untuk page impression je. setiap hari aku dapat 5 sen – 10 sen. kalau ade orang yg datang blog aku tu klik iklan yg aku letak tu, dapat le seringgit hingga lima ringgit. tugas aku hanya update artikel kat blog aku. itu je. simple kan! tak payah lah korang berangan memetik bintang di langit sedangkan kita hanya kecil di bumi tuhan. aku tak dapat nak buktikan cek yg aku dapat sebab aku dah bank in kan, tp akan dtg aku tunjukkan. bila bank in, lepas 3 minggu baru dapat, aku pakai RHB, cek tu kena cukai lebih kurang 9 percent dari nilai cek. sikit-sikit pun aku dapat, boleh jugak aku bayar bil astro. nak tengok contoh klik adik4ever.co.cc

  31. salam..untuk pengetahuan kalian, saya sudah 1 1/2 join numenmaail..nie bila saya bertanya pasa upline saya dia sudah pun menerima payment dari website nie sebanyak dua kali..dan sekarang sedang menunggu payment ketiganyer dlm masa terdekat ini..dia juga sudah memaklumkan kepada saya sekiranyer kita mendapat payment mggunakan check kita terpaksa menggu selama 30 hari untuk sampai ke rumah kita..kata dialah..anyway dia juga menyuruh saya mendaftar paypal n moneybookers untuk mendapatkan payment dengan selamat dan cepat..saya baru sahaja redeem points dari numenmail dan masih menggu payment melalui check dari dia..sekian..

  32. salam..untuk pengetahuan kalian, saya sudah 1 1/2 bln join numenmail nie, bila saya bertanya bab payment , upline saya dia sudah pun menerima payment dari website nie sebanyak dua kali..dan sekarang sedang menunggu payment ketiganyer dlm masa terdekat ini..dia juga sudah memaklumkan kepada saya sekiranyer kita mendapat payment mggunakan check kita terpaksa menggu selama 30 hari untuk sampai ke rumah kita..kata dialah..anyway dia juga menyuruh saya mendaftar paypal n moneybookers untuk mendapatkan payment dengan selamat dan cepat..saya baru sahaja redeem points dari numenmail dan masih menggu payment melalui check dari website tersebut..sekian..

  33. utk pengatahuan encik, sy telah pun mendapat 2x payment dan yg ke3 lum dapat lg…jika payment melalui check akan mengambil masa 30hari bekerja utk proses pembayaran dan lebih kurang lg 2week utk check sampai ke alamat rumah yg digunakan melalui mail pos. harap maklum.by the way… nowday utk mendapat bayaran lebih cepat dan selamat better u guna paypal@moneybookers@liberty reserve@ net teller@western union@ alertpay@ egold@ sebagainyer utk pembayaran lebih cepat dan selamat..

    Regards.

    Pjat

  34. err katanyer dia dapat payment tersebut melalui paypal..saya masih mnggu cek saya yng still tak sampai2 lagi..huhuhu..ntah betul ker tidak nie..kalo dpt saya akan uploadkan cek tersebut k..

  35. Budak2 ofis aku dah mulakan gilakan numenmail ni. Aku rasa ini hanyalah scam, kalau sapa2 ada bukti yg boleh buktikan ia betul atau scam. Boleh tunjukkan tak, contoh payment atau blacklist numenmail ni.

  36. masuk nie dah mnggu ke-6 cek aku masih tak sampai2 lagi..hati dah makin resah dah nie..dah kali ke-2 redeem point nie tapi still takder aper2 pun yng sampai kat rumah..huhuhuu..tggu semnggu lagi lah..kalo takder gak..sah website ni memang scam..hahahha..padan muka aku n yng dah terlibat..

  37. yup…hohohoho…dah 8 minggu dah aku dok nggu cek yng dmaksudkan..akhiryer menjadi kenyataan..keputusan sebenar tentang numenmail nie memang amat mengecewakan..anyway aku still dlm dunia PTC dimana ada lebh bnyak website yng bukan scam dan blacklist..jom kenkawan..jgn putus asa yerkk..go go chaiyok..

    p/s..aku tertipu..

  38. celake jer web site nie…KALAU ADER SAPER DAPAT PON TIPU JER…tapi aku ada yg betul2 macam nie…..cuma murah laaa…..RM0.O1 utk 10 risalah dibayar yg kita clik tp risaalah tu…baykkan sama jerr kita klik…..aku dah buat…aku ada accn paypal…dari paypal kita transfer ke accn debit cad jerr…..MUDAH

  39. Btul btul..aku pun ada akaun paypal..pakai debit kad ajerk..tapi kat paypal tue aku tak fhmlah
    ada pin code 4 angka, aku tak lepas2 lagi menatang tue untuk confirmation card..Tok, ko leh tolong aku tak nanti?? huhuhuh..duit pun tak leh masuk2 lagi nieh…

  40. x yah percaya la semua tu program scam tuk tolong menambahkan traffic pada laman2 web yg ddaftarkan, lebih baek korang semua layan “google.com/adsense” lagi bagus, tulis blog ke apa buka akaun google pree jew, pastu paste script kat site atau blog, dijamin pembayaran sampai di depan pintu rmh korang semua hahak…

    http://www.paypopup.com site pilihan lagik…

    Dari setahun tunggu payment, kalau tulis blog apa2 entah pastu buat network sket2 insyallah korang akan berjaya dalam adsense dalam masa yg singkat jew…hahakz

  41. aiyooooo…aku baru seminggu join program ni..
    tak sangka plak kene tipu kan…
    abis masa aku ajer layan klik iklan2 tu….
    betul ker dorang tak bayar..

  42. Satu je nasihat aku..pls stop dengan keje bodoh ni..lain kali nak tengok bisnes betul tak betul..ko tengok ade orng cine joit tak..takde kan??bermakne korang dah tertipu..tak salah aku dulu dah kecoh dalam forum..nape ade lagi yg senggal nak joint..

  43. haha… lek ar amat… aku hrtu pon bru nk wat deposit ek9…nk wat race kt kesas… haha… tp akhirnye tertipu…. korang sebar ar kt rakan2 yg numenmail nh tipu semate2….

  44. NUMENMAIL MMG PENIPU…
    SYA PUN PERNAH JOIN MENDA NIE DAN HASILNYA???
    MENGHAMPAKAN…
    NUMENMAIL NI JUGA ADA ADA DLM SENARAI “BLACKLIST WEB YG MENIPU ORG RAMAI”
    SESIAPA YG CKP DIA PENAH DPT CEK TU TIPULA!!!
    KALUA BETUL BUKTIKAN….
    DR KORG BUANG MASA..BAGUS SERTAI SYA…NIE DIJAMIN BERBALOI…
    MODAL HANYA SEKECIL RM10…
    KORG PIKIRLA…MANADA DUIT YG DTG BERGOLEK KALU XDISERTAKAN DGN MODAL N USAHA…
    RENUNG2KANLA….

    SYA DA SERTAI ANDA BILA LAE??
    JOM..

    PALING menggegar TAHUN ini

    BARU Lancar 5/4/2009

    Lebih MUDAH!….lebih BERBALOI….

    Program TERBARU…MODAL RM10 Sahaja!

    jadi yang terawal!!

    – Minimum withdraw terrendah… RM2

    – Peluang buat duit berterusan

    – Bonus penajaan …RM1.00..unlimited

    – Bonus unilevel RM1.50 setiap level (5 Level)

    – Sistem matrix 4 X 5 spillover

    JANGAN BERLENGAH LAGI DAFTAR SEGERA!

    http://mudahrm.com/?ref=419

    SEBARANG PERTANYAAN EMAIL ATAU YM SAYA,
    liely_080387@yahoo.com

  45. haa numenmail ni penipu ke…wat pnat je aku isi..memang sengal lah..baik wat duit melalui frindster ke myspace lg best…huh..MLM pun lumayan lagi…bengagnye..kesian korang nak wat duit ke..aku ada cara tapi tkut korang tak caye plak..nak keterangan lanjut sila add aku kat YM dimple_darkly…ni bermodal besar laa.. yang tak modal besar sila layari http://www.msmasyuk.com/id/index.php?ref=syima atau http://www.msmasyuk.com/id/syima . modal lagi kecik layari Untuk Bisnes yang lebih menarik:-
    Bagi yang menggunakani bank BSN sila layari
    http://www.kuasarm.com/?id=ss
    bagi yang menggunakan bank MAYYBANK sila layari
    http://www.kuasarm.com/?id=syim

  46. wahahahahahaha….ingat wahai kalian semua Allah xkan bg rezeki kat org yg mls usaha..sape yg usaha lbh dia dpt lbh..try r buat bisnes yg nyata..nmpk dgn mta kasar hasil 2…xkan la duk goyang2 kaki xusaha dpt duit plak…baek la p tangkap ikan d laut..free2 jer..naik kt darat jual…halal…pus ati..berbaloi..bia ape org nk ckp yg pnting xkne tipu …

  47. erm..sy cite ckit konsep bisnes ni…

    andai awk bli tpup yg berharga rm50 spt maxis,digi dan celcom,awk just tpup dan gne smpai abes bkn,kmudian tpup lg…bukan??

    konsep bisnes ni plak,awk just bli mole point rm50 di 7eleven,pastuh register dlm website,then awk leh gnekan utk membuat panggilan sprti biase(same shj ianya bernilai rm50).panggilan kemane2 num tel yg awk mahukan.maknenye risiko adalah 0 bukan??

    Cuma bezanya,ia perlu register melalui website yg diberikan…Dgn 21.5juta pengguna handphone,xmustahil income awk leh dpt rm1000 sehari..cume jgn lah fkir nk untung dlm 1-2 bln..tetapkan matlamat dlm sethn untuk berjaya k..insyaallah…

    Rebutlah peluang! Baru lancar..

    Anda adalah perintis awal! Fikirkan rangkaian jaringan anda dalam tempoh 1 tahun akan datang! Hanya dengan 2 kaki infiniti..Potensi side income sehingga 4 angka sehari!
    Telah terbukti biasanya orang yang berjaya dalam bisnes networking kerana dia mendapat peluang lebih awal dari kita..Kini giliran anda dapat PELUANG AWAL!!

    BUKAN ORANG YANG TERLALU PINTAR,HEBAT ATAU KUAT YANG AKAN BERJAYA..TETAPI SIAPA YANG CEPAT SAMBAR PELUANG!!

    “Langkah Pertama Itu Pengharapan, Sedangkan Yang Tidak Melangkah Langsung, TIDAK ADA Harapan. Jom Mulakan Langkah Pertama Anda Sekarang”

    Satu keputusan yang kita ambil hari ini tidak mustahil akan merubah kehidupan kita selamanya.

    “Percayalah…….Apa Yang Berlaku Pada Kita Sekarang Adalah Keputusan Yang Kita Buat Dahulu …Dan Apa Yang Akan Berlaku Di Masa Hadapan Kita Adalah Bergantung Kepada Keputusan Yang Kita Lakukan Hari Ini”

    Disini.. siapapun anda… tiada bezanya .. guru, jaga, kerani, doktor, jurutera.. peluang adalah sama cuma bezanya cepat atau lambat anda merebut peluang. Siapa cepat, semakin mudahlah untuk dia berjaya.

    http://pz2u.otelopro.com/?ref=356

    http://pz2u.otelopro.com/?ref=356

    emailkan kepada adieueki85@yahoo.com atau boleh hubungi sy 0129458819/0145551253 en.adie

  48. selain daripada numenmail banyak lagi cara nak buat duit tanpa bayar modal. saya sendiripun takut jugak nak taruh modal saya dah banyak mengalami kerugian dalam program ni. sertai yahoo sekarang anda akan dapat duit bila anda buat online searching… duit diorang bagi tu dalam sen sen ah. tapi sikit2 jadi bukitkan. u orang boleh visit website ni sekarang http://easyfreeincome22.blogspot.com/ clik pada homepage friend banner. daftar percuma saja..

  49. Semua xleh pkai punya…….
    ne da compny nk bg korang dt dgn bnyk tnpa
    korang bt papeeeeee……………
    tdk kah korang fikir dulu sblum buanggggggg….
    AQ PN DA USHA2 LA jgak… heheheheheheheheheheheheheh
    hehehehehehehehehehehehehehehehehe
    heheheheheheheh………….

  50. salam semua,

    kepada sesiapa yang boleh ajarkan macam mana cara untuk mendapatkan cek atau bayaran dari numenmail.com, maka saya akan hadiahkan anda USD2000 sehingga saya mencapatkan cek dan tunaikan di bank di malaysia. Janji tetap janji dan saya akan penuhi segala janji yang saya janjikan. Demi Allah.

    Sila hubungi saya melalui email iaitu mattbross@rocketmail.com, di talian 012-2042589 dengan kadar segera kerana dalam akaun numenmail saya terdapat lebih kurang USD51,000. Anda tidak rugi bila anda memberi tunjuk ajar kepada saya.

    Wassalam.

    Mattbross72

  51. haha pr0gram b0d0h nieh ke?…. xyah lah sesusah tunggu..
    memang 10000000% TIPU! Ingat senang ke nk buat tenet on9?? haha..

    aku dah main numenmail waktu mule2 taktau…
    simpanan terkeumpul aku dah lebih 100k..

    aku punye refferal plak dah lebih 300 org aku taja…

    dan dah berzaman dah check x sampai2 lg…

    dan oh iyah… dalam ribuan org yg join mende nie xder sape pon yg penah dpt check dier…

    org yg kuat kencing je tuh kal0 dier ckp dier dpt check… s0 lupekan lah pls mendeieh..

    nk wat duit dari tenet yg betol2 real? betul nak nieh? betul??…

    nah..!!

    http://www.wangcyber.com/forum/wts-pengiklanan-and-pemasaran/15672-niche-marketing-dominate-serp-dominator-3.html#post232716

    http://forum.vskynet.net/showthread.php?t=183

    • Hi Friends!!!!

      This is your friend kesavan boy.

      I just wanted to let you know about a great new
      Internet program called Cash Money Email! They pay you
      for simply reading email ads, visiting website and signing up for free offers!

      To make it even better they will give you $10 just to join up.
      Cash Money Email will even pay you when your friends and
      family read e-mail!

      I know you’d like to earn some easy extra cash! It doesn’t get any easier than this.
      signing up for FREE and earn a quick $10!!
      http://cashmoneyemail.com/members/index.cgi?k7boy22

      Join today and earn a FREE $10! Cash Money Email
      is totally free, privacy-protected and the money is real!

      Best of luck,

      kesavan boy

  52. salam,

    hai….tak kan takde sesiapa yang bleh jawab soalan saya ni…..

    Takder orang nak duit banyak ke?????

    Betul saya janji nak bagi USD2000 kalau sesiapa dapat ajar saya macam mana nak kuarkan duit dari akaun numenmail.com.

    Wassalam

    Mattbross72
    0122042589

  53. JANGAN PECAYA ITU NUMENMAIL LA MEMANG TIPU PUN LAGIPUN MANA ADA ORANG BAYAR $80 UNTUK BACA EMAIL HANYA SEBERAPA MINIT SAHJAJA. I PUN DAH TIPU dengan website ITU. RUGI MASA AKU. SELEPAS ITU I PUN JOIN DALAM CASHMONEY EMAIL. WALAUPUN DIORANG BAYAR SEDIKIT (DALAM BEBERAPA SEN TAPI DIORANG JANJI BAYAR TAK DE TIPU. I DAH TERIMA DUA KALI BAYARAN DARI CASHMONEY EMAIL. KOU ORANG PUN JOIN LA… TAK DE TIPU SUMPAH.. http://cashmoneyemail.com/members/index.cgi?k7boy22

    Hi Friends!!!!

    This is your friend kesavan boy.

    I just wanted to let you know about a great new
    Internet program called Cash Money Email! They pay you
    for simply reading email ads, visiting website and signing up for free offers!

    To make it even better they will give you $10 just to join up.
    Cash Money Email will even pay you when your friends and
    family read e-mail!

    I know you’d like to earn some easy extra cash! It doesn’t get any easier than this.
    signing up for FREE and earn a quick $10!!
    http://cashmoneyemail.com/members/index.cgi?k7boy22

    Join today and earn a FREE $10! Cash Money Email
    is totally free, privacy-protected and the money is real!

    Best of luck,

    kesavan boy

  54. ~ SELAMAT DATANG , MYSPACE TUNAI KINI SEMAKIN MELETOP!!~

    Salam sejahtera dan terima kasih saya ucapkan kepada semua sahabat myspace,friendster,blog, tagged,facebook dan lain-lain yang melayari web ini pasti akan membuka mata seluasnya.saya dengan berbesar hati menjemput anda menyertai satu program menjana pendapatan walaupun anda seorang pelajar sekolah dan tidak tahu tentang internet langsung.Cepat sertai kami.Rebut peluang anda sekarang juga.Ramai yang sudah berjaya buat duit dengan MyspaceTunai.Lihat betapa hebatnya MyspaceTunai,tidak sampai tiga bulan,ahli Myspace tunai KINI Mencecah angka 2000!!WOW!!

    P/S: Myspace Tunai telah berdaftar sebagai sebuah syarikat yang sah dibawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia atas nama syarikat MYSPACE BUSINESS NETWORK . NO PENDAFTARAN (IP0307675-D)

    Ingin mengetahui lebih lanjut, sila klik pada link dibawah ini:-
    http://www.myspacetunai.com/ASIS05

  55. memang nak kene la numenmail ning..aku dah 4 kali cash out (redeem)..tp
    satu sen pon x dapat…tapi dalam hati tertunggu2 jugaj cek tuh sampai ke tidak….malang
    btol nasib aku ning…ader ke korang yang sdah dapat cek tuh????

  56. aiyaaa!! wa baru masuk ini numenmail..siang malam wa klik itu iklan..nampak itu wang ada beranak wa suka ati oo…tp tul ka diorang tipu ka??

  57. “Salam, sila layari laman web; http://www.ScoreA.com Kemudian klik pada ONLINE DEMO, Masukkan ID Demo;82828. Anda boleh cuba menjawab beberapa soalan dalam beberapa modul latihan. Untuk melanggan, sila hubungi; Hisyam_TKG, ditalian; 013-3735927/017-8875769.”

  58. SALAM SMUA…

    PEMBIAYAAN PERIBADI SEJATI
    ANDA YANG TENTUKAN!!
    KOPERASI SEJATI KINI MENAWARKAN PEMBIAYAAN PERIBADI-I SEHINGGA RM150,000 DENGAN TEMPOH BAYARAN BALIK YANG FLEKSIBEL SEHINGGA 180 BULAN MENGIKUT KELAYAKAN ANDA

    KEISTIMEWAAN

    TIADA DEPOSIT SEKURITI
    BAYARAN BALIK 12 TAHUN/180 BULAN.
    BAYARAN BERTINDIH DITERIMA.
    BLACKLIST DITERIMA

    SYARAT2..

    KAKITANGAN KERAJAAN,BADAN BERKANUN,PDRM
    BERUMUR 19-57 TAHUN.BERJAWATAN TETAP
    POTONGAN GAJI TIDAK MELEBIHI 60% DARI JUMLAH PENDAPATAN

    DOKUMEN2 YG DIPERLUKAN..

    3 SALINAN KAD PENGENALAN BARU & DISAHKAN MAJIKAN
    1 BULAN PENYATA GAJI YG ASAL & 3 SALINAN YANG DISAHKAN MAJIKAN
    1 SALINAN BUKU SIMPANAN BANK RAKYAT YG TERTERA NO AKAUN

    TERTAKLUK KEPADA TERMA DAN SYARAT

    SILA HUBUNGI:
    SHIMI
    H/P: 0124158462

    p/s- sape2 yg bg lead/rujukan akan dibyr komisyen

  59. SALAM SMUA…

    PEMBIAYAAN PERIBADI SEJATI
    ANDA YANG TENTUKAN!!
    KOPERASI SEJATI KINI MENAWARKAN PEMBIAYAAN PERIBADI-I SEHINGGA RM150,000 DENGAN TEMPOH BAYARAN BALIK YANG FLEKSIBEL SEHINGGA 180 BULAN MENGIKUT KELAYAKAN ANDA

    KEISTIMEWAAN

    TIADA DEPOSIT SEKURITI
    BAYARAN BALIK 12 TAHUN/180 BULAN.
    BAYARAN BERTINDIH DITERIMA.
    BLACKLIST DITERIMA

    SYARAT2..

    KAKITANGAN KERAJAAN,BADAN BERKANUN,PDRM
    BERUMUR 19-57 TAHUN.BERJAWATAN TETAP
    POTONGAN GAJI TIDAK MELEBIHI 60% DARI JUMLAH PENDAPATAN

    DOKUMEN2 YG DIPERLUKAN..

    3 SALINAN KAD PENGENALAN BARU & DISAHKAN MAJIKAN
    1 BULAN PENYATA GAJI YG ASAL & 3 SALINAN YANG DISAHKAN MAJIKAN
    1 SALINAN BUKU SIMPANAN BANK RAKYAT YG TERTERA NO AKAUN

    TERTAKLUK KEPADA TERMA DAN SYARAT

    SILA HUBUNGI:
    SHIMI
    H/P: 0124158462

    p/s- sape2 yg bg lead/rujukan akan dibyr komisyen

  60. salam sume
    i bru je baca pasal numenmail ni..
    i lom start g..tp pas u all punye keluhan hati,i rasa hilang minat i nak joint hehhe.
    sabo je la ye..kita keja je la rajin2..
    heeheeh..

  61. salam
    ada sape2.ble ajarkan,cmana nak biz?ntahla nak wat biz apa..
    cuma tengah plan nak tambahkan pendapatan..maklumla semakin lama,semakin tinggi keperluan hidup..kan…
    nak try,biz internet…tapi tak reti..takat ni bru wat rch..caman nak tambahkan income.huuh
    thanks

    • Salam
      Aku ada satu biz internet.Bleh tahan la…ofis dia still dalam malaysia kat kajang ja.Semua yang bekerja dalam tu orang melayu…muda2 g.Antara nak percaya atau tidak…cuba,try,test e-mail(msbar.79@gmail.com) kat aku pas2 aku reply butiran dia balik.
      Thanks,

  62. Hi Semua,
    Aku tgk korang smua bengang dgn numenmail..
    samelaaa mcm aku jg..
    penat2 click menda tu hari2..
    tp haprak pon tarak..
    masa redeem tu aku da berangan mcm da..
    uh hampeh btol..

    anyway,past is past..
    skrg aku da jmpa 1 bisnes baru..
    bukan click2 punya..
    tp ada kaitan dgn sms blasting..
    kompeni ni byr 100% komisyen🙂
    aku da dpt rm3000 dlm masa 2 hari jerk🙂
    korang masuklaa site ni http://www.hyprobulksms2u.com/enchekmasri kalo nk tau lanjut
    papehal leh kontek aku

    wish u all d best!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s